↑ Terug naar Onze gemeente

Kerkenraad

Alle ambtsdragers gezamenlijk vormen de kerkenraad. De kerkenraad geeft leiding aan het leven en werken van de gemeente. Van kerkenraadsleden wordt als het ware een dubbeltaak gevraagd. Zij werken zowel in hun individuele ambt als in de kerkenraad als geheel.

De kerkenraad is verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van het beleid, voor de opbouw van de gemeente in de wereld. De hoofdtaken van het kerkenwerk zijn onderverdeeld in:

• Eredienst en kerkmuziek
  • Pastoraat
  • Diaconaat en missionair werk
  • FinanciĆ«n en beheer
  • Jeugd

Beleidsplan

Het Beleidsplan 2020-2024 van de Protestantse gemeente Aduard-Den Ham-Fransum staan in de volgende documenten:

Privacy verklaring

Deze privacyverklaring is bedoeld om informatie te geven over het gebruik van persoonsgegevens. Daarnaast geeft deze verklaring inzicht in de doelen en grondslagen van gegevensverwerking binnen de kerk.

Preekvoorziening

Theo ter Veen / Marietje ter Veen – van Dijk
preekvoorziener@pkn-aduard.nl

Kerkenraad