Terug naar Activiteiten

Rommelmarkt 2023

De rommelmarkt in Aduard is altijd een ruim opgezette markt met veel spullen om in te snuffelen, goed gesorteerd en voor de lezers en verzamelaars ook veel boeken.

Brengen spullen

Komende rommelmarkt willen we dezelfde opzet aanhouden als vorig jaar. Dit betekent dat we de spullen niet gaan ophalen, maar dat mensen de spullen zelf kunnen brengen naar ‘t Hoge Hof in Aduard. De data voor inbreng worden nog bekend gemaakt.

Om milieutechnische reden worden autobanden, koelkasten, diepvriezers, resten verf e.d. niet aangenomen. Omdat de gemeente de afvoer niet meer subsidieert, kunnen wij ook diepe televisies en computerschermen, bankstellen, matrassen en kapotte of bij voorbaat onverkoopbare spullen niet accepteren.

Verkoop van spullen

De verkoop van spullen vindt plaats op zaterdag 22 april 2023 van 10:00 tot 14.00 uur.

Vrijwilligers

Wij zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen. Hulp is nodig bij de inbreng. Dan gaan we gelijk ook uitzoeken. De vrijdagavond voor de verkoop, zal het plein en de zalen in ‘t Hoge Hof vanaf 19:00 uur worden opgebouwd. Op de dag van verkoop starten we al om 7:00 uur met het uitstallen van alle spullen, waarna de verkoop start om 10:00 uur. Na 14:00 uur begint het opruimen.

Wie heeft zin om met deze leuke activiteit mee te helpen? Aanmelden kan door te bellen naar:

  • Theo ter Veen 06 – 38 614 367

Video van het begin van de rommelmarkt in 2013: https://www.youtube.com/watch?v=JhYBXaP3hNc

Start rommelmarkt 2011