↑ Terug naar Activiteiten

Rommelmarkt

In samenwerking met de clubs en CJV, organiseert de jeugdcentrale elk jaar een rommelmarkt bij ’t Hoge Hof, Schoolstraat 4. Dit vindt meestal plaats in de maand april. De rommelmarkt in Aduard is altijd een ruim opgezette markt met veel spullen om in te snuffelen, goed gesorteerd en voor de lezers en verzamelaars ook veel boeken. De opbrengst wordt gebruikt voor het jeugdwerk van de PKN kerkgemeente in Aduard.

Naast het jeugdwerk van de kerken worden vaak jongeren gesponsord die vanuit de gemeente aan een project gaan meewerken, waarbij kinderen zijn betrokken, zoals het Roemeniƫ project van Stichting Aduard Helpt.

Ophalen spullen

Op zaterdag 7 april 2018, kunnen de inwoners van Aduard en Den Ham hun spullen bij de weg zetten en worden deze van 9:00 tot ca. 12:30 uur door de jeugd opgehaald. Woont u buiten het dorp of bent u 7 april niet thuis, dan kunt u bellen naar:
Theo ter Veen: 050-5771288 / theo@rork.nl
Gerrit van der Veen: 050-4031405
De spullen worden dan op afspraak opgehaald.

Om milieutechnische reden worden autobanden, koelkasten, diepvriezers, resten verf e.d. niet meegenomen. Omdat de gemeente de afvoer niet meer subsidieert, kunnen wij ook diepe televisies en computerschermen, bankstellen, kapotte of bij voorbaat onverkoopbare spullen niet meenemen.

Verkoop van spullen

Dit seizoen valt de rommelmarkt op zaterdag 21 april 2018. De rommelmarkt is van 10:00 tot 14.00 uur.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Theo ter Veen of Gerrit van der Veen.

Video van het begin van de rommelmarkt in 2013: https://www.youtube.com/watch?v=JhYBXaP3hNc